top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraSkibi

Den první

Aktualizováno: 26. 8. 2019

Brumhoj kamarádi, teda dneska jsme to ale pěkně rozjeli to vám povím 🙂

Těm z vás, co toho doma moc nenapovídají malinko pomůžu, a rodičům se pochlubím, co jsme dneska zažili, a malinko i napovím na co se můžete těšit zítra. A kdyby náhodou doma nevěřili, můžete mrknout na fotky.


Doupě ve kterém jsme se dnes sešli je bývalá Vindyšova továrna, a co nevidět tu mí lidští kamarádi otevřou novou prodejnu Ski a Bike Centra Radotín, Skibi a restaruraci MUSA. A než se to tu zaplní lidmi, máme jedinečnou příležitost celé si to tu jako první očmuchat. A že to stojí za to! Hned na úvod nám naše instruktorka Adélka řekla o tajném zapomenutém vchodu do minulosti, který se v továrně skrývá, ale všichni už zapomněli kde je.


Dostali jsme deníčky, do kterých si můžeme během týdne zapisovat a malovat cokoli nás napadne. Abychom se všichni skamarádili, zahráli jsme si medvědí seznamovací hru. To mě baví, protože já nové kamarády poznávám moc rád.


Po svačince z domácí granoly a jogurtu jsme si mohli všichni označit svůj deníček. Fantazii se meze nekladly, a to se podepsalo na skvělém výsledku 🙂. Potom jsme našim zmlsaným jazýčkům exkluzivně představili novou restauraci MUSA, a myslím, že žádné medvídě neodešlo z oběda bez plného bříška. A pak už hurá pro kolo a helmu, malé rozježdění v areálu, a vyrážíme na první cyklo vyjížďku do Černošic.


Výletem jsme si rozdělili medvíďata na týmy od závodních až po vyhlídkové jezdce, aby se všichni vyřádili přesně podle jejich medvědích sil. No a po velkém výkonu se přihlásili opět naše bříška, které jsme zasytili toasty se zeleninou a sýrem. Mňam!


Na zítra už se těší náš servisní technik Erich který přijede pozdravit všechny medvíďata, a ukáže jim, jak se správně starat o své kolo, nebo jak si poradit při menších opravách. Po obědě pak zajedeme na dopravní hřiště, kde si zajezdíme mezi opravdovými značkami a semafory. Ale pozor! Jezdí se jen na zelenou, a chodci mají přednost. A kdo v pravidlech silničního provozu ještě malinko tápe, po zítřku už nebude. Bude s námi totiž i člen Městské policie, který nám vše objasní 🙂.


Tak zas zítra, Váš medvídek Skibi.🐻


další fotky naleznete v naší fotogalerii

79 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page