top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraSkibi

Den třetí

Aktualizováno: 26. 8. 2019

Brumhoj kamarádi! Máme za sebou další vydařený medvědí den 🐻,


dnes nám kožíšky prohřálo dokonce i sluníčko 🌞, a tak jsme hned z rána vyrazili na cyklovýlet se sváčou v batůžku.🚲 Zkusili jsme si menší část v provozu, a abychom se nemuseli o žádné medvídě bát, doprovodili nás s blikajícími majáčky policisté 🚔. To byl velký zážitek 📷:) Potom jsme pokračovali už pohodovým okruhem na druhé straně řeky Berounky.


Po výborných špagetách k obědu jsme si řekli něco o první pomoci. Důležitá telefonní čísla vytočíme levou zadní a zvládáme ošetřit i běžná medvědí zranění jako odřenou nebo zlomenou packu, podvrtnutý kotník, podchlazení nebo otřes mozku. Kdo ví, třeba z nás budou jednou právě záchranáři.🚑 Talent rozhodně máme!


Zítra nás čeká cyklovýlet do lanového centra v areálu Vltavanů a snad stihneme i koupačku v biotopu, uvidíme jak rychle nám to zítra pošlape 📷:)



A nejdůležitější nakonec! Zítra s sebou spacáčky, karimatky, oblíbeného plyšového kamaráda nebo polštářek, no a nebo obojí 📷:). Taky kartáček a pastu na zoubky, pyžamko a oblečení na druhý den. Čeká nás totiž večerní bojovka a přespávačka přímo u pana Vindyše. Všechny medvíďata se můžou těšit na opékání špekáčků, promítání pohádky a spoustu zábavy. Jo a zaslechl jsem jak si naši instruktoři šeptali něco o vyluštění bojovky a snad i nějakém pokladu, tak já nevím, jestli dneska těšením vůbec usnu. Ale očička už se mi malinko klíží...


Posílám medvědí pac a pusu!

37 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page