top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraSkibi

Den čtvrtý

Aktualizováno: 26. 8. 2019

Brumhoj kamarádi, jelikož jsme medvěd moderní, zvládám pracovat i vody. Níže naše včerejší zážitky a nástin toho co nás ještě čeká.


Ve čtvrtek jsme hned ráno vyrazili na kole směr Malá Chuchle a Braník, v batůžcích jsme měli jak svačiny tak obídek, takže nás nemohlo nic zastavit. Na první zastávce u Berounky jsme si hned ulehčili a snědli první svačinku. Cíl byl Lanový park v areálu Vltavanů. Tam jsme se vyřádili a dokonce jsme dostali další šifru k objevení brány do minulosti💫



Zbaštili jsme obědový řízek, a přesunuli se vedle na pumptrackovou dráhu. Tam si každé medvídě našlo jemu nejbližší... velké oblibě se těšila například obří kaluž.

Po návratu jsme si opekli buřtíky🔥, každému podle libosti, někdo rád medium, někdo velmi propečené. A konečně přišla na řadu další indicie, která nás všechny chytré medvědí hlavičky už neomylně zavedla na půdu. Tam jsme našli dopis od pana Otakara Vindyše s prosbou, abychom společnými silami postavili bránu do minulosti. To se nám povedlo, všichni jsme bránou prošli, ale asi nebyla funkční, protože se vůbec nic nestalo. Ještě chvíli jsme všichni po celém areálu hledali minulost, ale nenašli...


A už honem do spacáčků, začíná promítání Hotelu Transylvánie🎬, popcorn už je připraven, a kino může začít. V tom se na půdě začali dít věci. Za bránou se zjevil pan Vindyš, který všem medvíďatům osobně poděkoval za vysvobození z minulosti, kde byl uvězněn. Všichni jsme se potom i s malou odměnou vrátili do svých spacáčků, a vyměňovali si dojmy z velkého zážitku, dokud se nám očička únavou nezavřela.


Spinkání v našem novém doupátku byla premiéra i pro mě, a jsem moc rád, že tu se mnou medvíďátka mohla přespat, s kamarády to totiž byla dokonalá první noc.

Ráno po snídani jsme se vypravili vykoupat naše kožíšky do biotopu, tak vám posíláme mokrou pac!🏊‍♂️ Po obědě nás přijde navštívit SBCR tým a možná budou i medaile! A na maminky a tatínky už se taky těšíme to je jasné.



55 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page